Adventi gyerekprogram

A program első felében a Hivatásos Ír Stepp Táncművészek Egyesülete "Irish Dance Tornado" című stepp tánc produkciója mutatkozik be, majd ezt követően 1 órás cirkuszi program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, amelyet Eötvös György, a Fővárosi Nagycirkusz korábbi művészeti igazgatója rendez.

A táncprogram nagyon látványos, színes forgatag, amelyben fellép Catherine Gallagher, Írország nemzeti bajnoka, többszörös ír stepp tánc világbajnok. A "géppuska lábú" táncegyüttes (amelyet élő zenekar kísér) hazai és nemzetközi művészekből áll össze.

A cirkuszi repertoár felöleli mindazokat a produkciókat, mely által a gyerekek a számukra varázslatos világba cseppenhetnek egy órán keresztül. A műsor szünetében ajándéksorsolásra kerül sor, amelyen értékes nyeremények találnak gazdára.

  • A karácsonyi műsor helye: SYMA rendezvényközpont "A" csarnok (Budapest XIV. ker. Dózsa György út 1.)
  • A műsor ideje: 2012. december 18. (kedd)
  • Az előadások kezdete: 10.30 óra és 13.30 óra.

A jegyek ára az ünnepekre való tekintettel egységesen mindössze: 1.000 Ft/fő. Az ülőhelyeket foglalási sorrendben biztosítjuk. A szakszervezeti tagok és hozzátartozóik – a korábbihoz hasonlóan – egy tömbben foglalnak helyet a nézőtéren.
Az ülőhelyek beosztása a részvételi díj befizetésének sorrendjében történik! (A rendezvény helyszínén jegyvásárlásra nincs lehetőség!) 

Jelentkezési határidő: November 17. Veres Évánál a pénz befizetésével.