Koncertajánló

  • Február 4-én teljes teltházzal folytatódik  - legsikeresebb sorozatunk - a Pulzus  vonósnégyes koncertje, melyen vendég hangszer ez alkalommal a hárfa.
  • Március 19.-én egy új, és szokatlan koncerthelyszínen négykezes, két zongorás programot ajánlok.
  • 22-én Gödöllőre látogatunk. A déli órákban kezdődő program keretében nem csak a Kastély meglátogatása, de egy szép koncert is szerepel terveinkben.
  •  Március utolsó hétvégéjén Kaposvárra látogatunk. Három napos kirándulásunk egyik célpontja az újjávarázsolt színház, melyben két előadást is megtekintünk. 
  • Áprilisban egy rendkívül érdekes programmal bővül Zenebarátaink program lehetősége. Fiumei úti sírkertben szakavatott vezetővel tematikus séta keretében Művészparcellák, Mauzóleumok, Szobrászok-szobrok téma körben sétálunk.
 A fenti programokra alkalomadtán részletes programot küldök, így azokra majd akkor lehet jelentkezni.
Veres Éva: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Összefogunk!

Összefogunk: Zenészek az újságírókért, az újságírók egymásért. Nehéz helyzetbe jutott idősebb pályatársaink, munka nélkül maradt kollégáink megsegítésére a hazai újságíró-szervezetek példátlan összefogással jótékonysági koncertet szerveznek.

Adventi gyerekprogram

A program első felében a Hivatásos Ír Stepp Táncművészek Egyesülete "Irish Dance Tornado" című stepp tánc produkciója mutatkozik be, majd ezt követően 1 órás cirkuszi program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, amelyet Eötvös György, a Fővárosi Nagycirkusz korábbi művészeti igazgatója rendez.